HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çöp Adam Dizisi Dekor İnceleme

19-05-2023 12:56
Çöp Adam Dizisi Dekor İnceleme
Çarşamba günleri yayın akışına dahil olan Star Tv’nin reyting rekortmeni Çöp Adam dizisi her hafta adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Dizinin konusun yanı sıra dizinin çekildiği yalı, kullanılan iç mekan tasarımı, kullanılan duvar kağıtları ve modelleri oldukça merak ediliyor. Size bu blogda dizide kullanılan duvar kağıtlarına ve dekora dair detaylı bilgiler veriyoruz. Okumaya devam edin : )

 

Çöp Adam Dizisinin Gerçek Hikayesi

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan hikaye Tamer karakterinin (Engin Altan Düzyatan) küçük yaşta gördüğü zorlukla başlıyor. Hayat şartlarından çok ailesinin davranışlarının ve tutumunun yorduğu Tamer’i yıllar sonra hikayede çok zengin bir iş adamı olarak seyrediyoruz. Ara ara hatırlatma şeklinde izletilen Tamer’in geçmişi seyirciyi derinden etkilemeyi başarıyor. Kardeşi Meryem ile birlikte yetiştirme yurduna bırakılmasının ardından hayatları ve psikolojik savaşları anlatılıyor. Diğer taraftan Peri karakterinin (Elçin Sangu) dizi akışına dahil olmasıyla birlikte Tamer’in hayatı şekilleniyor. Evli ve bir çocuk babası olan Tamer, Peri ile ilginç bir şekilde karşılaşıyor. Peri, yaşadığı korkunç tesadüf ve aynı gece hem kardeşini hem kocasını bir aldatılma sonucu kaybetmesiyle kendini sokakta dolaşırken buluyor. Alkolün etkisiyle yolun ortasında bayılıyor ve Tamer tarafından kucaklanarak yalının mahzenine kapatılıyor. Hikayenin ilginç yanı da tam olarak seyirciyi burada kendine çekiyor. Okumuş kültürlü ve başarılı bir adamın tanımadığı bir kadını kaçırıp evinin mahzeninde kapatmasıyla. İşlenen psikolojik dramalar ve akış ile önümüzde haftalarda da adından sıkça söz ettirecek diyebiliriz.

cop-adam-dizisi-gercek-hikayesi 

 

Çöp Adam Dizisi Nerede Çekiliyor

Çöp Adam yalısı ve beraberinde bulunan mahzen sahneleri ile oldukça konuşulan dizi hakkında hikayenin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu şu ifadeleri kullanıyor "Bu hikayede iki kardeş var, iki çocuk... Anne babaları hayatta oldukları halde çocukları alıp götürüp yetimhaneye kapatıyorlar. Ne için? Çalışan annenin babaya daha iyi bakabilmesi için. O çocuklar neler yaşayarak nasıl bu günlere geliyorlar bunları tek tek göreceğiz. Yazılımcı olan çocuk öyle bir şey icat ediyor ki dünyanın yakından tanıdığı adeta harikalar yaratan ve servet sahibi olan biri haline geliyor. İlk iş olarak onu çocukluğu boyunca süründüren anne ve babasına muhteşem bir yalı armağan ediyor. Niye böyle yapıyor acaba, ne dersiniz? İşte dizide bunların yanıtlarını bulacağız. Oyuncu kadromuz muhteşem, umarım beğenirsiniz, çok sevgiler" Aldığı reytingler ve muhteşem oyuncu kadrosu ile merak uyandırmaya devam eden dizinin yalısı İstanbul Beykoz’da bulunuyor. Şu an sadece İstanbul içerisinde çekimleri süren dizinin ilerleyen bölümlerde başka şehirler arası çekimlerinin olacağı da söyleniyor.

cop-adam-dizisi-duvar-kagidi 

 Duvar kağıdını detaylı incelemek için tıklayın!

Çöp Adam Gülseren Budayıcıoğlu Hangi Kitap?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı bir romanın dizi uyarlaması. Bu dokunaklı hikaye, insanın iç dünyasındaki karanlık ve umutsuzluğun derinliklerine bir yolculuk sunuyor. Çöp Adam Gülseren Budayıcıoğlu için birbirinden farklı ve karmaşık karakterler aracılığıyla insan psikolojisine dair derin bir analiz yaparak okurları etkisi altına alıyor. Romanın sayfalarında yaralarıyla yaşamaya çalışan hayatta tutunma mücadelesi veren bir grup insanın hikayesi anlatılırken izleyici kendini bu dünyanın içinde kaybediyor. Budayıcıoğlu'nun sarsıcı anlatımıyla duygusal bir yolculuğa çıkarken insanın zorluklar karşısında nasıl ayakta kalabildiğine, umudun her şeyi nasıl değiştirebileceğine tanık oluyoruz. Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu'nun derinlikli anlatımıyla okuyucuları duygu dolu bir serüvene sürüklüyor, yüreklerde iz bırakan bir hikaye olarak akıllarda yer ediyor.

yali-capkini-dekoru 

 

Çöp Adam Dizisi Dekoru

Çöp Adam dizisi yalı dekoru, izleyicilerin duygusal bir yolculuğa çıkmasına zemin hazırlayan büyülü bir atmosfer yaratıyor. Yalının her bir köşesi geçmişin izlerini taşıyan ve karakterlerin iç dünyalarını yansıtan anlam dolu detaylarla süslenmiş. İçeri adım attığınız anda ahşap dokular ve antika eşyalar arasında kayboluyor o zamansız mekanın büyüsüne kapılıyorsunuz. Yalının pencerelerinden içeri süzülen ışık gölgelerle dans ederek duygusal derinlikleri vurguluyor. Her odada farklı bir atmosfer yaşanırken duvarların ardında saklı kalan sırların sızdığı bir hava oluşuyor. Sessizlik, yalının koridorlarında yankılanırken izleyiciye karakterlerin iç dünyalarına kulak verme fırsatı sunuyor. Eski mobilyaların nostaljik dokunuşu, hüzün dolu anıları hatırlatırken yalının büyüsüne kapılarak zamanın akışını unutuyorsunuz. Yalının bahçesi ise gizemli ve melankolik bir huzur sunuyor. Gölgeli ağaçlar ve eski taş yollar arasında dolaşırken karakterlerin sırlarının yeşillikler arasında saklı olduğunu hissediyorsunuz. Yalı dekoru Çöp Adam dizisine ruhunu veren bir unsurlardan biri ve izleyiciyi duygu dolu bir yolculuğa çıkarmak için etkileyici bir arka plan sunuyor.

 

Çöp Adam Dizisi Duvar Kağıdı

Çöp Adam dizisinin duvar kağıdı seçimi, iç mekan tasarımlarının önemini vurgulayan büyüleyici bir ayrıntı şekilde düşünülmüş. Tenda Exclusive'in Çöp Adam dizisi için özel olarak tasarladığı duvar kağıdı Tamer karakterinin (Engin Altan Düzyatan) çalışma odasında bej zemin üzerinde ağaç motifleriyle bezenmiş. Bu duvar kağıdı, karakterin iç dünyasını yansıtan ve onun sanatsal yolculuğunu destekleyen bir atmosfer yaratır. Bej zemin, sakinliği ve huzuru temsil ederken, ağaçlar ise doğanın gücünü ve dönüşümün simgesini taşıyor. Tamer'in çalışma odası duvar kağıdının etkisiyle ilham dolu bir mekana dönüşüyor. Ağaçların dalları, odanın her köşesine yayılarak karakterin yaratıcılığını besler ve ona ilham veriyor. Bir mekanın atmosferini değiştirmek ve karakteri yansıtmak için seçilen detaylar duygu dolu bir evrende izleyiciyi daha da derinlere çekiyor. Tenda Exclusive'in özenle tasarladığı bu duvar kağıdı Çöp Adam dizisinin iç mekanlarının karakterlerin duygusal yolculuklarına eşlik etmesine yardımcı olan dekoratif bir aksesuar.

cop-adam-salon-duvar-kagidi 

Duvar kağıdını detaylı incelemek için tıklayın!

 

Çöp Adam Salon Duvar Kağıdı

Çöp Adam dizisinin salonunda kullanılan duvar kağıtları da yalının tasarımıyla uyum içerisinde tasarlanmış. Tenda Exclusive'in bej ve krem renklerinden oluşan duvar kağıdı sıcaklık ve huzurun yansıtıldığı bir hava katıyor. Salonun duvarları, bu zarif duvar kağıdıyla kaplanarak mekana sofistike bir dokunuş katıyor. Bej ve krem tonları, salonun içindeki her bir detayın zarafetini ortaya çıkarıyor. Duvar kağıdının dokusu, odanın duygusal derinliklerini vurgulayarak izleyiciyi büyülü bir yolculuğa davet ediyor. Bu renkler, salonun sıcak bir kucaklama sunarken aynı zamanda huzur verici bir tasarım ortaya çıkıyor. Duvarların dokusu, geçmişin izlerini hatırlatırken geleceğe dair umut dolu bir atmosferi de yansıtıyor. Bu duvar kağıdı, salonu bir buluşma noktasına dönüştürerek insanların duygusal bağlarını güçlendirmelerine ve anılarını paylaşmalarına olanak sağlıyor. Tenda Exclusive'in özenle seçtiği bej ve krem renkleri Çöp Adam dizisinin salonunda izleyicileri duygu dolu anlara sürüklüyor iç mekanın gücünü ve karakterlerin hikayelerini vurguluyor.

cop-adam-psikolog-idil-duvar-kagidi 

 

Çöp Adam Psikolog İdil Odası Duvar Kağıdı

Çöp Adam dizisi bölümlerinin ilerlemesiyle birlikte beklenen psikolog sahnelerini de izlemiş olduk. Dizinin konusunun daha derin işlenmeye başladığı psikolog sahneleri de oldukça dikkat çekiyor. Kırmızı renk kombinasyonlarından oluşan oda oldukça beğeni toplarken bir yandan da diziyi izleyenler tarafından ilgi topluyor. Tenda Exclusive’in Tv’de Biz koleksiyonunda yer alan "Çöp Adam Psikolog İdil Odası” ihtişamı ve tutkuyu sevenlerin yanı sıra modern ve sade duvarları tercih edenlerin de alternatif bir seçeneği haline geldi.
Retina Dijital
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.