HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dizi Ev Dekorasyonları: Kiralık Aşk Lübnan

20-10-2023 17:09
Dizi Ev Dekorasyonları: Kiralık Aşk Lübnan
"Sen misin ilacım? Ben kalbinde bir kiracı?” Sözleri ile bir zamanlar hepimizin diline pelesenk olan dizi Kiralık Aşk Dizisi geri dönüyor! Defne (Elçin Sangu) ile Ömer’in (Barış Arduç) Kiralık bir aşk hikayesini anlatan romantik komedi dizisi bir zamanlar adından söz ettirdi. Dizide gelir ayrımlarının ince bir şekilde yer aldığı dizinin dekorasyonları da bu yapıya uygun dekore edilmesi ile ilgi görmüştü. Gelin birlikte Kiralık Aşk’ı yeniden konuşalım!

 
Kiralık Aşk Yeniden Mi Başlıyor?

Kiralık Yeni Başlıyor! Cümlesinden bile heyecanladığınızı hissedebiliyoruz çünkü bizde heyecanlıyız. Defne ile Ömer’in anlaşmalı bir kiralık aşk yaşadığı dizi, Koray(Onur Büyüktopçu) ve Neriman’ın (Nergis Kumbasar) eğlenceli sahneleri ile de izleyenleri ekran başına kitlemişti. O3 Medya'nın kurucusu ve genel müdürü Soner Ayar, Breaking News Turkey programına katılarak sektör hakkında önemli değerlendirmelerde ve açıklamalarda bulundu. Ayar, "Kiralık Aşk" dizisi haklarını satın aldıklarını ve Mayıs'ta Arapça versiyonunun çekimlerine başladıklarını belirtti. Dizi, tamamen yeni bir oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek. Yakın bir zamanda Lübnan'da izleyicilerle buluşacak.
 

Kiralık Aşk Konusu

Defo’nun sakarlıkları, Ömer’in şaşkın izleyişlerini anlatan Kiralık Aşk dizisi konusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Garsonluk yaparak hayatını kazanan Defne, abisinin kumar borcu sebebiyle büyük bir borcun altına girer. Bu zorlu durumdan sıyrılmaya çalışırken umutları azalan Defne, ne yapacağına karar veremez. Ömer, başarılı ve varlıklı bir ayakkabı tasarımcısıdır. En yakın dostu Sinan ile birlikte kurdukları firmada ürünler tasarlar. Neriman, hırslı ve isteklerinde sınır tanımayan bir kadındır. Ömer'in dedesi Hulusi Bey, Neriman'a, torunu Ömer'i evlendirme karşılığında köşkü verme teklifinde bulunur. Bu teklife hemen onay veren Neriman için zor günler başlar. Ana hedefi, yeğeni Ömer’i hızla evlendirmektir ve bu zor görev için sadece 6 ayı bulunmaktadır. Zamanı verimli kullanmak isteyen Neriman, maddi sıkıntılarla mücadele eden ve ailesine karşı her zaman fedakâr olan Defne'ye, altı ay sürecek bir aşk oyunu için büyük bir miktarda para teklif eder ve Kiralık Aşk öyküsü başlar.
 

Kiralık Aşk Oyuncuları

 
 
 
Kiralık Aşk yeniden mi başladı? Konusu derken geldik usta kadrosu ve dinamik ekibiyle dikkat çeken oyuncu kadrosuna! 2015-2017 yıllarına damgasını vuran oyuncular, hem kendi performanslarıyla hem de dizi karakterleriyle dikkat çekmişler. Bu oyuncuları yakından tanıyalım. Kiralık Aşk oyuncuları için yıldızlar geçidi şeklinde bahsetmek de yerinde bir betimleme olacaktır. Dizinin kadrosunda Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir, Onur Büyüktopçu, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen gibi isimler yer alıyordu. Gözlerin birden çevirildiği Lübnan’da ise dizi için benzeri bir oyuncu kadrosu oluşturulduğu söyleniyor. Yani dizi Kiralık Aşk ruhunu aynı şekilde devam ettirecek diyebiliriz.
 

Kiralık Aşk Dekorasyonu

Kiralık Aşk dekorasyonu 2015-2017 yıllarına damgasını vuran bir konsepte de sahiptir. Sadece oyuncu performansları ve hikayesiyle değil, dekorasyonuyla da dikkatleri üzerine çekmiştir. Modern çizgilerin hâkim olduğu ve metropol yaşamının tüm izlerini taşıyan Ömer’in yaşam alanları, şık, fonksiyonel ve minimal detaylarla zenginleştirilmiştir. Parlak metal aksesuarlar, net hatlara sahip mobilyalar ve monokrom renk paleti, Ömer'in modern yaşam tarzını yansıtan unsurlar arasında yer alır. Buna karşın, daha geleneksel ve sıcak bir yaşam tarzını benimseyen Defne'nin evi ise ahşap detaylar, doğal dokular ve pastel renklerle bezenmiştir. Her iki karakterin yaşam tarzını yansıtan bu zıt dekorasyon tarzları, izleyicilere sadece karakterlerin psikolojik yapısını değil, aynı zamanda dönemin dekorasyon trendlerini de gözler önüne seriyor. Hazır dizi yeniden çekiliyorken birazda Kiralık Aşk lübnan dekorasyonlarını, dönemin izlerini yansıtan duvarların tarzını incelelim.
 

Kiralık Aşk Lübnan Rölyef Taç Çalışması Duvar Kağıdı

 
 
Kiralık Aşk Dizisi dekorasyonunda ön plana çıkan en etkileyici detaylardan biri kesinlikle duvar kağıtları oldu. Bu kapsamda, "Kiralık Aşk Lübnan Rölyef Taç Çalışması Duvar Kağıdı", Tenda Exclusive markasının zarif ve dikkat çekici tasarımlarından biri olarak izleyicilerin ilgisini çekti. Bu özel duvar kağıdı, ince rölyef çalışması ve taç motifleriyle hem sofistike bir görünüm sunuyor hem de estetik bir dokunuşla mekanın havasını değiştiriyor. Lübnan'ın zengin kültür ve sanatından ilham alınarak tasarlanan bu duvar kağıdı, odanın atmosferine derinlik ve karakter katıyor. Mekana sadece bir duvar kağıdıyla nasıl bir lüks ve zenginlik eklenebileceğini gösteren bu tasarım, dizinin dekorasyonundaki en akılda kalıcı detaylardan biri olarak kaydedildi.

 
Kiralık Aşk Lübnan Nar Ağaçları Duvar Kağıdı

 
 
Dizi dekorasyonundaki bir diğer önemli öğe de "Kiralık Aşk Nar Ağaçları Duvar Kağıdı"ydı. Tenda Exclusive markasının bu özgün tasarımı, zarif nar ağacı motifleriyle bezenmiş olup, mekana sofistike bir dokunuş katıyor. Narın, bereket ve bolluğun sembolü olarak kabul edildiği birçok kültürde, bu duvar kağıdı da aynı anlamı taşıyarak odalara zenginlik ve sıcaklık katmaktadır. Hem modern hem de geleneksel unsurları başarıyla harmanlayan bu tasarım, izleyicilere hem estetik bir zevk sunuyor hem de mekanın genel atmosferini zenginleştiriyor. Özellikle oturma odası ve yemek odası gibi ortak kullanım alanlarında tercih edildiğinde, "Kiralık Aşk Nar Ağaçları Duvar Kağıdı" konukları derhal karşılayarak onları sıcak ve şık bir ortama davet ediyor.
Retina Dijital
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.