HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dizi Ev Dekorasyonları: Terzi

09-10-2023 10:52
Dizi Ev Dekorasyonları: Terzi

Ne demişler “Terzi kendi söküğünü dikemez”. Dizi dekorasyonları serimizin bu bölümdeki konuğu“Terzi” için manidar bir atasözü ile giriş yapıyoruz. Terzi Dizisi son zamanlarda gerek konusuyla gerek oyuncu kadrosuyla gerekse sanat tarzı ve dekorasyon trendleri ile oldukça konuşuluyor. Özellikle dekorasyonu ve görüntü yönetmeninin diziye kattığı renk paletleri ile bu yıl adından oldukça söz ettirmeye devam edecek diyebiliriz. Bu blogumuzda Terzi dizisinin dekorasyony ile ilgili aklınızdaki tüm soruları cevaplandırıyoruz.

Terzi Dizisinin Konusu Nedir?

Terzi dizisi kısmen gerçek bir hikayeye dayanıyor. Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir öyküsünden alıntı. Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı tarafından yazılan bu hikaye, yazarın etkileşimde bulunduğu gerçek kişilerden esinlenmesiyle ortaya çıkmıştır. Yazar, bu dramatik yapıtın arka planında gerçek yaşamdan alıntılar olduğunu ve bu etkileşimlerin hikayesini zenginleştirdiğini belirtiyor.


Terzi dizisi konusu; ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eşi için özenle bir gelinlik diker. Fakat hiç tanımadığı bu genç kız, beklenmedik bir şekilde hayatına adım atar ve Peyami'nin sırlarına bir yenisi eklenir. Seçenekler binlerce, eğlence ise sınırsızdır. Bu büyüleyici dramada duygusal ve dramatik olaylar peşi sıra gelişirken Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Salih Bademci ve Olgun Şimşek başrolleri ele alarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Olaylar Peyami'nin dikkatli ve ustaca diktiği gelinliğin etrafında gelişiyor. Her bir dikiş, kahramanlarımızın yaşamlarındaki karmaşıklığı ve güzellikleri yansıtıyor da diyebiliriz.

Terzi Dizisi Nerede Çekiliyor?

Terzi dizisi, OGM Pictures imzalı olarak Netflix platformunda yayına girdi. Dizinin konusu kadar nerede çekildiği de seyircilerin aklında bir merak konusu haline geldi. Dizinin her bölümde kendini seyirciyi konusu ile bağlaması ve konusuna dahil etmesiyle birlikte oluşan bu meraka bir son veriyoruz. Dizinin çekimleri İstanbul ile Kırklareli arasında yapıldı. Farklı illerin içerisinde bulunması konunun bütünlüğü açısından da izleyiciyi kendine bağladı diyebiliriz. Henüz iki sezon yayınlanan dizi şimdilik bu iller arasında çekildi. 3. Sezonunda yeni bir şehir çekimi olur mu? Ya da farklı bir ülke ilerleyen sezonlarda hep birlikte göreceğiz.

Terzi Dizisi Dekorasyonunda Öne Çıkan Unsurlar

Terzi Dizisi, modern ve klasik ev dekorasyon tarzlarıyla göz dolduruyor. Dizinin özgün konusu ve karakterlerin eşsiz yapısına uyum sağlayan dekorasyon, özellikle Tenda Exclusive’in duvar kağıtları ile ayrı bir hava kazanıyor. Dizi ev dekorasyonları konusunda gösterdiği titizlik sayesinde bu alandaki özenli çalışmalarını her sahnede gözler önüne seriyor diyebiliriz. Yer yer bohem yer yer daha klasik tarzların birleştiği tasarımların yer aldığı duvar kağıtlarını yakından inceleyelim.

Terzi Dizi Ev Dekorasyonunda Kullanılan Duvar Kağıdı Modelleri

Terzi Dizisinin zarif ve duygusal atmosferi dekorasyon tasarımında da kendini gösteriyor. Modern ve klasik tarzlar, dizinin eşsiz hikayesine ve karakterlerine paralel olarak birleştiriliyor böylece zamanın ötesinde bir estetik sunuyor. Modern tarz temiz çizgiler ve minimalizm ile mekanı ferah ve çağdaş bir hava katarken klasik tarz ise sıcak renk paleti ve zarif detayları ile odaya sofistike bir dokunuş ekliyor. Mobilya seçiminden aksesuarlara, her bir detay dikkatlice düşünülmüş ve mekanın genel atmosferine katkıda bulunuyor.


Ayrıca doğal materyaller ve yumuşak renk tonları mekanda huzurlu ve davetkar bir ambiyans yaratıyor. Dekorasyon, dizideki dramatik ve etkileyici öyküler gibi izleyici veya mekan sakinlerini bir duygusal yolculuğa çıkarıyor. Bu estetik, Terzi Dizisi'nin ruhunu yaşam alanlarına taşıyor. Dekorasyondaki tasarım anlayışı fonksiyonellik ile estetiği kucaklayarak hem görsel bir zevk hem de konfor sunuyor.

Netflix Terzi Dizisi Siyah Zeminde Güller Laleler Duvar Kağıdı

Terzi dizisi duvar kağıdı konusunda dizi ile son derece mükemmel bir bütünlük sağlıyor.

Netflix'in gözde dizisi Terzi, Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başarılı oyunculuklarının yanı sıra modern ve klasik ev dekorasyon tarzları ile de izleyiciyi ekrana kilitleyor. Dizinin konsepti ve karakterlerin eşsiz yapısını tamamlayan dekorasyon her detayda incelikli bir estetik sunuyor. Bu bağlamda dikkat çekici dekorasyon detaylarından biri de Siyah Zeminde Güller ve Laleler temalı duvar kağıdı oluyor. 


Tenda Exclusive markasının diziye özel tasarladığı duvar kağıdı dizi ev dekorasyonu tarzını zenginleştiriyor ve dramatik atmosferi destekliyor. Duvar kağıdının zengin ve koyu renk paleti Terzi Dizisi'nin etkileyici hikayesine ve karakterlerinin derinliğine mükemmel bir şekilde eşlik ediyor. Bu da seyirciye hem görsel hem de duygusal bir doyum sağlıyor. Dizi, her sahnesinde dekorasyon konusundaki titizliği ile öne çıkarak izleyicileri estetik bir yolculuğa çıkarıyor.


Tenda Exclusive ev dekorasyonunda sofistike ve etkileyici bir atmosfer yaratmanız için ihtiyacınız olan duvar kağıtlarını tasarlar . Duvar kağıtları, tasarımında kaliteyi ve estetiği bir araya getirerek yaşam alanlarınıza hem modern hem de klasik bir dokunuş ekler. Tenda Exclusive'in geniş ve çeşitli koleksiyonu her zevke ve ihtiyaca uygun seçenekler sunarak dekorasyonunuzu bir üst seviyeye taşımanızı sağlar. Özellikle duvar kağıtlarındaki zarif ve dikkat çekici tasarımlar mekanınıza sanatsal bir hava katarak yaşam alanlarınızda benzersiz bir ambiyans yaratmanıza olanak tanır. Daha fazlasını keşfetmek ve evinizin estetiğini Tenda Exclusive farkıyla yeniden tasarlamak için Tv’de Biz kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

 
"Dizi Ev Dekorasyonları: Ya Çok Seversen" ve "Ömer Dizisi Dekor İnceleme" başlıklı bloglarımıza da göz atmayı unutma!
Retina Dijital
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.