HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dizi Ev Dekorasyonları: Ya Çok Seversen

29-08-2023 14:48
Dizi Ev Dekorasyonları: Ya Çok Seversen

Yaz dizilerinin reyting rekortmeni “Ya Çok Seversen” her geçen gün seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. İlk bölümü 6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de yayınlanmaya başlayan dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.  Dizi konusu ile dikkat çektiği gibi dekorasyonu, yapım ekibi ve çekim yapılan yerler de oldukça dikkat çekiyor. Biz de sizler için Ya Çok Seversen dizisi ile ilgi merak ettiğiniz soruları cevapladık.

Ya Çok Seversen Dizisi Konusu Nedir?


Başrollerinde genç oyuncular Hafsanur Sancaktutan ve Kerem Bürsin gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin konusu da yeni başlayanlar tarafından bir hayli merak ediliyor.Ya Çok Seversen dizisi konusu için konuşmak gerekirse; yaşamın sürprizlerle dolu olduğunu hepimiz biliriz. Kimi zaman geçmişle hesaplaşmak, kimi zaman beklenmedik bir dönüş yapmak zorunda kalırız. İşte Ateş'in hikayesi de tam da böyle bir anın çevresinde şekilleniyor. Uzun yıllarını yurt dışında geçiren Ateş, babasının ani ölümüyle birlikte terk ettiği İstanbul'a geri dönmek zorunda kalır. Ancak dönüş, dönüm noktalarından biri olacağını ilerleyen günlerde hep birlikte izleyeceğiz.


Ateş'in yolu, ailesinin izini sürmek için dolandırıcılık yapan sahte gelin Leyla ile kesişir. İki farklı dünyanın önde gelenleri gibi görünen bu ikilinin arasında, karşılanamayan bir çekim vardır. Ancak Leyla'nın aynı zamanda savurduğu bir tokat, aradaki bu tuhaf ilişkinin kök salmasına engel olur. Bir tokatla başlayan bu hikaye, aslında muhteşem bir serüvenin sadece başlangıcıdır.


ya-cok-seversen-dizisi

Duvar kağıdını incelemek için tıklayın!

Ya Çok Seversen Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ya Çok Seversen dizisi macera dolu konusu ve dinamik oyunculuğu ile izleyicilerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Başarılı dizi, konusundan oyuncu kadrosuna dekorasyonundan sanat yönetmenine kadar çok konuşuluyor. Hal böyle olunca biz de aklınızdaki sorulara cevap buluyoruz. Ya Çok Seversen Dizisi dekorasyonu kadar dizinin nerede çekildiği de çok yakın merceğe alınıyor. Dizi İstanbul’un farklı ilçelerinde hız kesmeden çekimlerine devam ediyor. Tabii ilerleyen zamanlarda dizinin seyri hangi yönde ilerler bu konu da kesin konuşmak doğru olmaz.

Ya Çok Seversen Dekorasyonunda Öne Çıkan Unsurlar

Ya Çok Seversen dizi dekorasyonları da dizinin kendisi kadar çok konuşulan detaylar arasında. Modern dekorasyon çizgilerininmyer aldığı dizide, oyuncuların giyiminden sanat ekibinin görüntülerine kadar her şey günümüz modasına ve dekorasyon trendlerine uygun koordine edilmiş. 


Dizide öne çıkan bir diğer unsur ise kullanılan duvar kağıtları oluyor. Dizi ev dekorasyonları konusunda yenilikçi duvar kağıdı tasarımlarına yer vererek modern çizgisini buradada da korumaya devam ediyor. Evin genel dekorasyon tarzı ile ahenk yakalayan duvar kağıtlarında ise Tenda Exclusive imzası var. Gelin birlikte dizinin modern ve şık izler taşıyan duvar kağıtlarını birlikte inceleyelim.


Ya Çok Seversen Dizisi Duvar Kağıdı  Modelleri


Dizinin modern bir dekorasyonu olduğundan ve buna uyumlu tasarım trendlerini takip ettiğinden bahsetmiştik. İzleyicileri her hafta ekran başına topladığı gibi duvar kağıtları da merak uyandırıyor. Ya Çok Seversen dizisi duvar kağıdı uygulamalarını birlikte inceleyip bu merak yaratan modelleri konuşmaya ne dersiniz?

ya-cok-seversen-ilgaz-duvar-kagidi

Duvar kağıdını incelemek için tıklayın!

1- Ya Çok Seversen Dizisi Ilgaz Oda Duvar Kağıdı


Ya Çok Seversen Ilgaz karakteri ailenin deli dolu olan büyük kızı olarak rol alıyor. Ilgaz’ın aşırı duyarlı bir yapısı var ve vegan yaşam tarzını benimsiyor. Her şeye karşı çıkabilecek ve her şeyi protesto edebilecek bir yapıyı ve aykırılığı yansıtıyor. Bu tutumunu en çok da Ateş'e karşı gösteriyor. Kardeşleri Aydos ve Berit, onun için en değerli iki karakter olarak bizleri karşılıyor. Ebeveynlerinin ölümü ile ise henüz yüzleşmeyi başaramıyor..


Dizinin işleyişine ve Ilgaz karakterine uygun duvar kağıdı tasarımı da Tenda Exclusive ile tamamlanıyor. Duvar kağıdından bulunan mavi, beyaz, yeşil ve kırmızı renkler Ilgaz’ın duygusal ama bir o kadar da asi yanının yansıması niteliğinde. 

ya-cok-seversen-dizi-dekorasyonu

Duvar kağıdını incelemek için tıklayın!

2- Ya Çok Seversen Adin Külçe (Aydos) oda Roketli Duvar Kağıdı

Asin, karakteri ailenin en küçük erkek çocuğu olarak karşımıza çekiyor. Durum ve olaylara bakış açısı, adeta kara mizah gibi işliyor diyebiliriz. Hızlı zengin olmanın yollarını bulmak için sürekli iş fikirleri geliştirmek istemekte, bu konuda ilham aldığı kişi ise abisi Ateş'tir. Bu sebeple Ilgaz ile aralarında sürekli çatışmalar yaşanıyor. Ebeveynlerini kaybettikten sonra ise kardeşlerini de kaybetme korkusuyla aşırı korumacı bir tutum sergiliyor.


Aydos’un odasında yer alan Ya Çok Seversen duvar kağıdı modeli ise tasarımıyla oldukça merak uyandırıyor. Özenle seçilen duvar kağıdı odanın ritmiyle bir bütünlük yakalıyor. Gökyüzü teması çalışılan çocuk odasında Tenda Exclusive’in  roket temalı duvar kağıdı kullanılmış. Nude renk tonları ile desteklenen duvar kağıdı çocuk odaları için uygun bir seçenek olabilir.



ya-cok-seversen-berit-duvar-kagidi-arven-ece

Duvar kağıdını incelemek için tıklayın!

3- Ya Çok Seversen Dizisi Arven Ece Yavuz (Berit) Oda


Arcalı ailesinin en küçük üyesi olarak biliniyor. Vahit'in ikinci eşinden doğmuştur. Tatlı ve içten, büyümüş olmasına rağmen hala çocuksu bir havası olan, aynı zamanda zeki bir kız çocuğudur. Sanatsal bir yaratıcılığa sahip ve olaylara genellikle diğer kardeşlerinden farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak kendini ayırt eder. Küçük yaşına rağmen ailenin gelecekteki mirasçısı olmaya aday olduğu açıktır. Ancak sessizlikleri, anne ve babalarının ölümünden sonra başlamıştır; öncesinde hiç de suskun değildir.


Ya Çok Seversen Berit karakterinin neşeli ve eğlenceli ruhu, odasının konsepti ile birleşmiş adeta. Pembe renklerinin dinamizmi dekorasyon ile de bir bütün içinde bizleri karşılıyor. Duvar kağıdında yer alan hayvan desenleri de Berit’in hayal dünyasını yansıtır nitelikte. 


Tenda Exclusive imzası Ya Çok Seversen ile ekranlara geliyor. Sevdiğiniz dizi karakterlerini kendi duvarlarında yansıtmak isterseniz TV’de Biz koleksiyonunda yer alan ve diğer dizilerde kullanılan ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Tenda Exclusive'nin izleyicileri ekranlara kilitleyen diğer yapımların dekorunda kullandığı duvar kağıtlarını incelemek için "Ömer Dizisi Dekor İnceleme
" ve "Çöp Adam Dizisi Dekor İnceleme" başlıklı bloglarımıza göz atabilirsiniz.





Retina Dijital
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.