HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ömer Dizisi Dekor İnceleme

09-06-2023 16:54
Ömer Dizisi Dekor İnceleme

Aşkın yaşı var mıdır? Aşk sadece denk yaşlarda mı yaşanır? Yoksa iki kalp arasında tüm engelleri aşarak mı denklik sağlanır? İşte tam da bu noktada Ömer’in hikayesi başlıyor diyebiliriz. Pazartesi günü yayın hayatına başlayan Ömer Dizisi her geçen hafta artan seyirci kitlesi ile izleyenleri hikayesinin bir parçası yapmaya devam ediyor. 


OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği bu dizi konusu, oyuncu kadrosu, çekiminin yapıldığı evler ve dekorasyonu ile da epey konuşulmaya devam ediyor. Hazır, dizi bu kadar konuşuluyor iken biz de sizler için merak ettiğiniz bir çok soruyu cevapladık. Hazırsanız başlayalım.


Ömer Dizisinin Konusu Nedir?

Ömer dizisi konusu, Ömer'in fantastik rüyası ile başlar. İç dünyası derinliklerle dolu, sakin ve özgün bir karakter olan Ömer kendisinden yaşça büyük ve çocuklu olan Gamze'ye aşık oluyor. Gamze'nin kalbini kazanmak için tüm zorluklara göğüs geren Ömer bu ikili arasındaki engellerle dolu bir aşk serüvenine adım atıyor.


Ömer dizisi hikayesi toplumun beklentileri ile mücadele ederken kendi değerlerini de korumak zorunda kalan Ömer’i anlatıyor aslında. Babasının imam olması ve muhafazakar bir ailenin içinde yetişmesiyle yaşadığı çatışmalar ve içsel yolculuğu izleyicilere yansıtıyor. Ömer'in aşkıyla beraber ailenin ve toplumun karşı çıktığı bu ilişki güçlü bir direnişle karşı durulması gereken zorluklarla doludur. Ömer ve Gamze'nin birlikte yaşayacakları sınavları ve karşılaşacakları engelleri merkezine alıyor aynı zamanda. Ömer'in aşkı için mücadelesi kendi kimliğiyle barışma süreciyle birleşiyor. Dizinin izleyicilere aktardığı temalar arasında aşk, aidiyet, inançlar ve toplumsal normların sorgulanması yer alıyor. Ömer dizisi bu ikilinin yaşayacakları zorlukları içsel dönüşümlerini ve aşklarını doyasıya yaşama arzularını anlatarak izleyicilere duygusal bir yolculuk sunuyor.

omer-dizisinin-konusu


Ömer Dizisi Hikayesi Gerçek mi?

Ömer Star TV dizileri arasında en çok izlenen yapımlar arasında yükselişe geçiyor. Dizi başarıyla ilerleyen hikayesiyle birlikte gerçek bir olaydan uyarlandığı söylentileri ile gündeme geliyor. Hikayenin kendisi yaşanmış bir olayı anlatıyormuş gibi hissettiriyor izleyicilere ancak Ömer dizisi aslında gerçek bir hikayeden uyarlanmış bir dizi değil. Toplumun gerçeklik algısını ve yaşanan olayları dile getiren konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyicilere bu hikayenin gerçek olduğu izlenimini veriyor. Ama dizi gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama değil.


Ömer Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

“Hata yapabilmeyi ve bununla nasıl baş edeceğimi öğrendim çünkü biz insanız ve hata yaparız” demiş Ömer. Dizi içerisinde birçok psikolojik savaşı ve çözümü anlatırken karakterlerin yolculuğu da izleyenleri bu iç savaşın içine çekiyor. Bu etkileyici performanslara imza atan Ömer dizisi oyuncuları kimler gelin birlikte bakalım.


Dizinin başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi usta isimler yer alıyor. Dizide bu isimlerin yanı sıra Gülçin Kültür, Zerrin Sümer ve yakın tarihte Cannes Film Festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülen Merve Dizdar yer alıyor.


Ömer Dizisi Dekorasyonu

Ömer dizisi her ne kadar konusu ve oyuncu kadrosuyla beğenileri toplamış olsa da dikkat çeken ve oldukça beğenilen bir diğer konu da dizinin dekorasyonu oluyor. Dizi muhafazakar bir ailenin yaşadığı ev olarak tasarlanan Ömer’in ailesinin evi, yaşam tarzlarına uygun retro ve geleneksel tarzda dekore edilirken Gamze ve ailesinin evi modern çizgiler ve geleneksel tasarımla doğru orantılı olarak dekore edilmiş. Dizide Ömer’in ablası Nisa karakterinin evi ise son derece feminen ve duvar dekorasyonu oldukça sade şekilde tasarlanmış. Çok konuşulan Ömer dizisi duvar kağıdı tasarımları şimdi blogumuzda! Okumaya devam edin.

omer-dizi-salon-duvar-kagidi

Ömer Dizi Gamze (Gökçe Bahadır) Salon Duvar Kağıdı

Ömer Dizisi Gamze (Gökçe Bahadır) Salon Duvar Kağıdı dizideki diğer duvar kağıtları gibi iç mekanlarda muhteşem bir atmosfer yaratmak için tasarlanmış. Bu duvar kağıdı odaya sofistike bir tarz ve zarafet katarken aynı zamanda karakterin enerjisini ve gücünü de yansıtıyor.


Eğer evinizin veya işyerinizin dekorasyonunda göz alıcı bir detay arıyorsanız Ömer Dizi Gamze (Gökçe Bahadır) Salon Duvar Kağıdı sizin için mükemmel bir seçenek olabilir. 

omer-disizi-duvar-kagidi


Ömer Dizi Nisa (Merve Dizdar) Ev Salon Sarmaşık Güller Duvar Kağıdı

Ömer Dizisi Nisa (Merve Dizdar) Ev Salon Sarmaşık Güller  Duvar Kağıdı evinize romantik bir atmosfer katmak için özel olarak tasarlanmış bir üründür.Duvar kağıdı tasarımı Nisa'nın feminen ve zarif kişiliğini yansıtan öğelerle doludur. İç mekanınızı süslerken aynı zamanda Nisa'nın karakterini yaşatan bu duvar kağıdı krem zemin üzerine işlenmiş sarmaşık desenleri ve kahve tonlarıyla dekorasyon tercih edenler için ideal bir seçenektir. Sadelik ve şıklığı bir arada tercih edenler bu ürün tam size göre diyebiliriz.


omer-dizisi-cocuk-duvar-kagidi

Ömer Dizi Çocuk Odası Duvar Kağıdı

Ömer Dizisinde kullanılan Çocuk Odası Duvar Kağıdı çocukların odasına büyülü bir atmosfer katmak için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Tenda Exclusive Tv’de Biz koleksiyonunda yer alan bu ürün orman ve ağaçlar temasıyla çocukların dikkat dağınıklığını minimuma indirmek için dikkatli şekilde dizayn edilmiştir. Eğer çocuklarınızın odasını büyülü bir ormana dönüştürmek isterseniz koleksiyonu inceleyebilirsiniz.


Tenda Exclusive Ömer dizisi gibi birçok özgün diziye duvar kağıdı tasarlıyor. Beğenerek izlediğin dizi karakterlerinin duvarlarında yer alan duvar kağıtlarına Tenda Exclusive güvencesiyle sahip olabilirsin. Duvar kağıtları TV’de Biz koleksiyonunda sizleri bekliyor!

Retina Dijital
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.